Németh Ágnes Csilla lett az Év Lakberendezője 2014 győztese (lakberinfo.hu)

VISSZA

A lakberendező szakma legmagasabb elismerését, az Év Lakberendezője 2014. díjat idén Németh Ágnes Csilla vehette át Budapesten a Marriott Hotelben.

A neves építészekből és belsőépítészekből álló zsűri a beadott pályamunkák alapján választotta ki a díjazottakat. A Lakberendezők Országos Szövetsége által szervezett Tervezők Estéjén, dr. Bálint Imre Ybl díjas építész adta át a legjobb tervezőnek járó díjat.

A győztes pályamunka és az elkészült lakás

A családcentrikus fiatal pár két kislányukkal modern, otthonos, tágas élettérre vágyott az új családi házukban.

A belépőt elegáns és világos tér fogadja modern képekkel, puffokkal és design tükörrel, és ellátni egészen a nappaliban található kandallóig. A dió színű padlóburkolat egységesen jelenik meg az egész lakásban, melyet a konyhában és az előszobában betétszerűen beépített modern greslapok díszítenek. A ház mennyezeti hűtés-fűtés rendszere az álmennyezet és világítás tervezésekor a fénysáv lámpa beépítésének ötletét vetette fel. A kandallónál az antracit színű burkolatot irányított fényforrások világítják meg. A nappali impozáns, nagy lámpatestjei, a kényelmes design ülőgarnitúra, a puha szőnyeg, és a lágy vonalú dohányzóasztal otthonosságot visznek a térbe. Az igényes modern otthonban a kortárs művészeti alkotások is megjelennek. A minimalista konyhában a színek harmóniáját a magasfényű fehér frontok, szürkésbarna szekrényelemek és a színben ezzel megegyező kőőrleményes munkalap felületek alkotják.

VISSZA
2018-04-05T09:20:45+02:00