RÓLAM

Legyen stílusos és praktikus az otthona!

“Szeretem a modern és igényes otthonokat. Hiszek a minőségi anyagok alkalmazásában, melyek eleganciát és időtállóságot nyújtanak. Fontosnak tartom az elképzelések összehangolásával a jól működő térkialakítást, a színek, formák és anyagok összhangját, a helyes arányok megtalálását egy barátságos, szép otthon megalkotásához. Jó érzés egységben látni az épületet a belső térrel, a kialakított enteriőrt a benne élőkkel.”

Német Ágnes Csilla
lakberendező

“A napokban járt nálunk az építészünk. Teljesen el volt ragadtatva a látványtól. A végén megjegyezte, hogy ezzel az “elismerésre méltó befejezéssel” kap igazán értelmet az ő munkája is. Így hát, mindenki elégedett a házunkkal. Az építészünk, a lakberendezőnk, a gyermekeink, a barátaink és természetesen mi, akik még élvezhetjük is elegánsan otthonos hangulatát. Szeretnénk ezzel a pár sorral megköszönni nagyszerű munkádat.
2015-ben, amikor elkezdtünk építkezni (telket venni, tervezővel egyeztetni) merült fel bennünk az a gondolat, hogyha az átlagosnál igényesebb házat szeretnénk építeni, akkor ennek az igényességnek mindenképpen tükröződnie kell a ház belső részében is. Tehát, szükségünk lesz egy belsőépítészre.
Sok újságot és honlapot néztünk át azért, hogy egy olyan szakembert válasszunk, aki segíti a bizonytalan elképzeléseinket időtálló, nekünk is tetsző, ízléses formába önteni. Örömmel tudatjuk, hogy sikerült!!!
Nem csak a végeredménnyel vagyunk elégedettek, hanem azzal is, ahogyan az megszületett. Nagyon tetszett a közvetlenséged, kedvességed, humorod, a közös beszélgetéseink, az elképesztően nagy szakmai ismereted, melyet az építkezésünk egész folyamatában tapasztaltunk és kamatoztattunk, a kitartásod, a türelmed. Lelkiismeretesen, nagy odaadással és remek ízléssel válogattad össze a belső berendezés minden apró részletét.
Nagyon köszönjük, hogy segítettél megteremteni ÁLMAINK OTTHONÁT.”
Kiskunhalas

ELISMERÉSEK

A lakberendező szakma legmagasabb elismerését, az Év Lakberendezője
díjat Német Ágnes Csilla 2014-ben és 2016-ban vehette át.

TOVÁBBKÉPZÉSEK, TANULMÁNYOK, TAPASZTALATOK

Minden éven részt veszek a NEMZETKÖZI  ÉPÍTÉSZKONFERENCIÁN és a MILÁNÓI BÚTOR- ÉS DESIGN KIÁLLÍTÁSON, a Salone del Mobile-n, valamint hazai szakkiállításokon, újdonságokat bemutató szakmai előadásokon és Öko-építészeti rendezvényeken. A szakkönyveket és szaklapokat is figyelemmel kísérem.
2017-ben elvégeztem a Budapesti Műszaki Egyetem, Építészmérnöki Kar, Rajzi és Formaismereti Tanszék, Színdinamika Szakmérnöki Műhelyének SZÍNDINAMIKAI KÉPZÉSÉT.
A sok év szakmai tapasztalata kiterjed lakások,családi házak, irodák, üzletek, rendelők, vendégház, hotel átalakítására, bővítésére, ill. új építés esetén kialakítására.

“Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.”
(Walt Disney)

Viczán Ágota
Csupa mosoly amikor találkozunk, mosoly és a szemében bujkáló csipetnyi titokzatosság. Az év legjobbja, a szakmai zsűri kitüntetettje, nagy szeretettel kezd bele a mesélésbe.

Németh Ágnes Csilla
Az én történetem vállalkozás építésével kezdődött. A mellékállásnak indult tevékenység vállalkozássá nőtte ki magát, s több mint 20 éve megalapítottam Kecskemét első, komplex árnyékolástechnikai cégét és bemutatótermét, a Solart Árnyékolástechnikát. Igényes és teljes körű választékot kínáltam, sok nagy projektet kaptam meg. Huszonéves lányként tanultam a vállalkozást és az életet, sok tapasztalattal gazdagodtam, sikeres az üzlet ma is.

Középiskola-óta érdekeltek a művészetek, az építészet, a lakberendezés, ezért nagyon örültem az első, kétéves lakberendező képzésnek Szegeden. Annak elvégzése után még sokáig csak az ismereteimet bővítettem, s közben kerestem valamit, amit Milánóban találtam meg. Ezt a LOSZ-nak is köszönhetem, hiszen ezt egy szakmai tanulmányút hozta meg a Milánói Nemzetközi Bútorkiállításon. Sokat jelentett, s nagy lendületet adott. Ehhez jött, hogy utána művészeti managmentet tanultam a főiskolán, miközben megnyitottam Casaart Lakásművészeti üzletemet, ahol Kecskeméten elsőként kínáltam modern design bútorokat, lámpákat, kortárs művészeti alkotásokat, komplett lakberendezési szolgáltatást. Kérdezték, hogy tényleg csak a modernből szeretnék megélni? Határozott igen volt a válaszom, s ez a döntés mára még inkább így van. Nem volt egyszerű, de egy tudatosabb életszemlélettel más perspektívákba helyeződtek a kihívások. Milánóban visszavonhatatlanul beleszerettem a modern lakberendezésbe, annak letisztultságába, ami elegáns, otthonos és izgalmas.

V.Á. 
Teremtő, újító erő munkál benned, melyből nagyon sokat tudsz adni. Az emberekre gyorsan rá tudsz hangolódni, más szemlélettel nézed őket, pozitív és inspiráló tudsz lenni. Honnan ered ez az elköteleződés a modern stílus iránt

N.Á.Cs.
Gondolom belőlem, rólam szól. Húszéves korom-óta érdekelnek a Távol-Keleti kultúrák, azokban a művészet és az élet egysége, s e kultúrák spirituális tudása. Lenyűgöz a japán zen, s mint tudjuk, a minimál stílus ebből a szellemiségből ered. Sok évvel ezelőtt terveztem egy átriumos lakást, s az építész azt mondta, hogy ez a koncepció szinte már filozófikus, több mint egy terv. Örültem, mert meglátta azt, ami még bennem nem is tudatosodott akkor.

Imádom azokat a házakat, ami teljes tisztelettel fordul a természet szépsége felé, annak látványát nagy üvegfelületeken keresztül hozza be a térbe. Ugyanakkor nagyvonalú, letisztult, elegáns terek és berendezés szolgálja az embert. A természet, az ember és a ház egységére törekszem, környezettudatos gondolkodással. Természetesen ez a szemlélet jelen van a kisebb lakások tervezésekor is, csak másképpen. Egyforma lelkesedéssel fordulok minden új munkához, s a koncepciót jelentősen meghatározza a megrendelő személyisége, hiszen az ő életterét, otthonát teremtem meg.

V.Á.
Ez már több mint lakberendezés. Egy olyan komplex szemlélet és gondolkodási mód ami építészet-lakberendezés-kertkultúra együtt, környezettudatossággal. Minden munkád kiegyensúlyozott, letisztult, időtálló belső terekből áll, melyben nagyvonalúan kezeled a tereket, térkapcsolatokat.

N.Á.Cs.
Nagyon szeretek olyan építészek által tervezett házakban, lakásokban belsőt kialakítani, akik ezzel a szemlélettel terveznek. Én egy gyakorlatias, de ugyanakkor művészi érzékenységű nő vagyok, így nálam a funkcionális tervezés kap prioritást, amiben erősen megjelenik a művészet is. Munkáim többségében kortárs művészeti alkotások vannak a fókuszba helyezve. Különös lendületet, minőséget, egyediséget tudnak a térbe vinni. A minőségi anyagok és az időtálló design alkalmazásában hiszek, tervezéseimben ezt alkalmazom.

V.Á.
Mennyi energiát és figyelmet beleteszel a tervezésidbe! Hogyan töltekezel?

N.Á.Cs.
Aktív és passzív módon egyaránt. Hétvégén meditálok és jógázom, ami az egész heti pörgést leállítja, s kitisztítja az elmét, előkészíti a jövő heti teljes koncentrációt, s valódi töltekezést nyújt. Lelkesen fotózom minden olyan dolgot amiben valami mást látok meg, mint elsőre látszik. Amikor tehetem, részt veszek festészeti alkotótáborokban. Imádom a latin táncokat, szeretném ha több időm lenne rá. Építész konferenciákra és szakmai kiállításokra járok, a milánóin minden évben ott vagyok. Nemcsak a kiállított lámpák, bútorok, anyagok és színek érdekelnek, hanem az installációk felépítése is rengeteg inspirációt nyújt, hiszen a top cégek úgy építik meg a standjaikat, mintha egy luxuslakás lenne. Egy óriási designbomba, melynek minden apró részlete kincset rejt az értő szemnek. Az idén elutaztam egy malayziai lakberendezési és művészeti kiállításra is, nagy élmény volt, tárgyaltam gyártókkal és forgalmazókkal. Szeretek utazni, melyek mindig sok inspirációt adnak.

V.Á.
Akkor a jövő évi milánói kiállítási nyereményed telitalálat! Kívánom, hogy továbbra is csodaszép tervek szülessenek általad!

TEVÉKENYSÉGRŐL

Lakberendezési tervezés személyre szólóan, az Ön igényeinek megfelelően!

Lakásművészeti irodánk belsőépítészeti tervezést és termékforgalmazást végez. Személyes helyszíni megtekintés és egyeztető beszélgetések alapján elkészítjük a bútorozási, világítási, burkolási és egyéb terveket. Komplett berendezési ajánlatot készítünk a lámpától a bútorig, kiegészítőkig. Kulcsrakész berendezést vállalunk.